Woods-ja til World Challenge

KLAR TIL START: Tiger Woods har sagt ja til å spille Chevron World Challenge i desember. (Foto: Scott Halleran, Getty Images)

Tiger Woods har bestemt seg for å spille en høyst lukrativ turnering i desember.

Det er neppe fordi han trenger pengene, men uansett: verdenseneren stiller til start i det begrensede startfeltet som utgjør årets Chevron World Challenge.

Woods, som har vunnet turneringen fire ganger tidligere, og som tidligere har vært vertskap, er henrykt over å komme tilbake til turneringen han ikke har deltatt i de tre siste sesongene.

- Det er alltid morsomt å komme og spille foran fansen i Sør-California. Det er en fantastisk turnering, og det er alltid et bra internasjonalt startfelt. Jeg gleder meg veldig til å konkurrere, kommenterer Woods på sin egen hjemmeside.

Turneringen, som ikke er en offisiell PGA-turnering, spilles på Sherwood Country Club i California. Vinneren får med seg 1,2 millioner dollar.

Woods skal, i tillegg til å spille Ryder Cup i begynnelsen av oktober, også spille HSBC Champions i Kina og Australian Masters i - ja, du gjettet det - Australia.

Woods er ikke kvalifisert til å delta i FedEx-sluttspillets siste turnering - The Tour Championship - som spilles i Atlanta denne uken.

Kilde: Associated Press


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.