Woods mister enda en sponsor

KJENT FJES: Tiger Woods har figurert på mang en reklameplakat de siste femten årene. (Foto: Bloomberg/Getty Images)

Gillette dropper Tiger Woods og flere andre storstjerner fra sitt sponsorprogram.

Tiger Woods har mistet en rekke store sponsorer i kjølvannet av skandalen han spilte hovedrollen i. Accenture, LLP, AT&T og Gatorade droppet alle Tiger, kontrakter som var verdt flerfoldige millioner kroner.

Nå er Gillette siste sponsor ut til å droppe den tidligere verdenseneren. Selskapet som bruker stjerner som Roger Federer og Lionel Messi, for å nevne noen, har bestemt seg for å fase ut sin "Gillette Champions" markedskampanje.

Tiger Woods var en av verdens mest ettertraktede ansikt for sponsorer rundt omkring i verden, og han var den første til å tjene over en milliard dollar i sponsoravtaler. Men mange har altså valgt å distansere seg fra golfens aller beste spiller gjennom tidene. Det er også lenge siden Gillette valgte å bruke nettopp Tiger i sine reklamer.

Tiger prøver å bygge opp sitt gode navn og rykte igjen, selv om han har gått gjennom hele 2010 uten en eneste seier. Han har også mistet førsteplassen på verdensrankingen.

Kilde: golf.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.