Woods returnerer til Pebble

TILBAKE TIL PEBBLE: Tiger skal spille pro-am på Pebble Beach for første gang på ti år. (Foto: All Over Press)

Mandag bekreftet Tiger Woods at han slår i gang sin PGA Tour-sesong i Pebble Beach National Pro-Am 9. februar.

Dette blir første gang på ti år at Tiger stiller til start i turneringen.

- Jeg gleder meg til å begynne PGA Tour-sesongen i AT&T Pebble Beach National Pro-Am. AT&T er en viktig partner til min stiftelse, og jeg ser frem til å spille denne turneringen. Jeg har ikke spilt der på en stund, men jeg har mange gode minner derfra.  Det blir gøy å komme tilbake, heter det i en pressemelding fra hovedpersonen selv.

De beste minnene kommer fra 2000, da han vant to ganger på den ikoniske kyst-banen i California. Da lå han fem slag bak Matt Gogel før siste runde, men endte til slutt med å vinne konkurransen. Fire måneder senere ble han U.S. Open-mester der med en rekordmargin på 15 slag.

- Det har alltid vært en av mine favorittbaner. Det er kanskje det vakreste stedet på kloden.

To store endringer har blitt gjort i AT&T-turneringen siden Tiger sist deltok i 2002. Feltet har blitt redusert fra 180 proer og amatører til 156. I tillegg har Shore Course på Monterey Peninsula Country Club erstattet Poppy Hills som en av de totalt tre banene de skal konkurrere på i løpet av de fire dagene. De to andre banene er Spyglass Hill og så klart Pebble Beach. 

Før Tiger reiser til Pebble blir hans første turnering i år Abu Dhabi HSBC Golf Championship på Europatouren i Dubai 26.-29. januar.

Tror du han følger opp seieren fra Chevron i desember med nok en tittel?

(Kilde: tigerwoods.com)


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.