Woods spiller Honda Classic

TETT PROGRAM: Mange har kritisert Woods for at han spiller for lite, men de neste ukene blir hektiske for den tidligere verdenseneren. (Foto: All Over Press)

Tiger Woods returnerer til Honda Classic for første gang siden hans amatørdager.

Det bekrefter han selv på sin hjemmeside tirsdag.

 

Etter en fjorårssesong preget av store opphold på grunn av skader, satser han nå på et fullt kampprogram før årets første major, The Masters slår i gang i april. 

 

Honda Classic. spilles fra 1. til 4. mars, og ligger ikke langt unna Tigers nye nabolag i Palm Beach Gardens i Florida.

 

- Jeg har hørt fine ting om Honda Classic, og nå som jeg bor der vil jeg spille der. Jeg er fornøyd med starten på sesongen, og jeg ser frem til å fortsette å bygge videre på den. Jeg har hatt store fremskritt siden i fjor, og forhåpentligvis vil jeg snart høste fruktene av alt det harde arbeidet, skriver Woods.

 

Tigers påmelding til turneringen betyr at han fra og med neste uke skal i aksjon tre uker på rad. World Golf Championships-Accenture Match Play Championship starter neste uke, etterfult av Honda Classic uken etter, før startskuddet for neste WGC-turnering, Cadillac Championship går på Doral i Miami 8. mars. Det er også ventet at han spiller Arnold Palmer Invitational på Bay Hill fra 22. til 25. mars, som forøvrig også er hjemmeklubben til Suzann Pettersen.

 

Mange har kritisert Tiger for at han spiller for få turneringer selv når han er frisk, og han vil nå spille Honda Classic for første gang siden han var 17 år gammel. Dermed fortsetter Woods trenden han startet med i høst, med å legge til helt nye turneringer i sitt program. I oktober deltok han i Frys.com Open for første gang - hans første turnering på PGA-tourens høstserie, Fall Series, siden han ble proff.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.