Woods trenger wild card

SLITER FORTSATT: Tiger Woods er langt unna den formen han var i. (Foto: Sam Greenwood, Getty Images)

Tiger Woods er avhengig av et wild card for å komme med i årets Ryder Cup.

Tiger Woods imponerte ingen under helgens PGA Championship, der han avsluttet søndag med en 73-runde. Det var hans dårligste runde i helgen, og det var ikke nok til å bli bedre enn nummer 28.

Det har vært mye snakk om USAs kaptein Corey Pavin, om han vil ta ut Tiger Woods dersom han ikke er automatisk kvalifisert, hva Tiger vil gjøre dersom han ikke er automatisk kvalifisert. Verdensenerens svar var det ingen tvil om på søndag.

- Jeg tror jeg har en mulighet til å kunne hjelpe til i singelspillet, spøkte han først. Tiger har deltatt i fem Ryder Cup-turneringer, og har 3-1-1 i singelspillet og 7-12-1 i foursomes og fourballs.

Så ble han mer alvorlig.

- Jeg føler at spillet mitt er mye bedre enn det var i forrige uke, og med litt mer tid, så begynner det å peke i riktig retning. Og det er bra. Jeg ser fram til turneringen. Jeg håper Corey tar meg ut på laget.

Tigers problemer dreier seg i første rekke om å bli stabil på alle punkter i spillet - samtidig. Søndag traff han ikke en eneste fairway, og i løpet av helgen klarte han bare å treffe 21 av 56. Likevel gikk han tre av fire runder under par.

Woods klatret 11 plasser på FedExCup-listen til en 108. plass, hvilket betyr at han trolig er kvalifisert til The Barclays om to uker - den første playoff-turneringen.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.