Woods vurderer mer spill

MÅ KONKURRERE MER: Mange mener at Tiger Woods konkurrerer for lite. Nå åpner han selv for å konkurrere mer. (Foto: Streeter Lecka, Getty Images)

Tiger Woods var opprinnelig ferdigspilt på PGA-touren for i år. Nå åpner han for mer spill.

Den tidligere verdenseneren hadde hele tiden planer om å karre seg til sluttspillet, tross skader og svake prestasjoner tidligere i sesongen. Men slik gikk det ikke. Han endte ikke blant de 125 beste på FedEx-rankingen før sluttspillet begynner, noe som blant annet fikk President's Cup-kaptein Fred Couples til å gå ut og si at han gjerne så at Tiger fikk noen flere turneringer under beltet sitt før den prestisjetunge turneringen i november.

- Han kan ikke bare dukke opp uka før, sa Couples.

Tiger forteller på sin hjemmeside at han har hatt noen samtaler med kapteinen.

- Vi får se hvordan det går. Jeg ønsker selvfølgelig å være med på laget. Det er alltid moro å spille for ditt hjemland, og vi gjorde det ganske bra i San Francisco for to år siden. Jeg kommer bare til å fortsette å trene og forsøke å bli bedre, og det er opp til Freddie å gjøre det valget han ønsker, sier Woods.

Han innrømmer også at han tenker på å spille minst én turnering til på PGA-touren denne sesongen. Tigers opprinnelige plan var ikke å spille noe mer på touren i år.

Høstserien (The Fall Series) begynner i Las Vegas 29. september, etterfulgt av Frys.com Open i California, før touren forflytter seg til østkysten for de to siste ukene.

Woods vant nettopp i Las Vegas for første gang i 1996.

Han har for øvrig ikke bestemt seg for hvilken caddie han skal ha, etter at han bestemte seg for å avslutte samarbeidet med Steve Williams tidligere i sesongen.

- Jeg kikker på noen karer, men det kommer helt an på timingen. Akkurat nå har jeg det ikke travelt, sier han.

Woods falt ned til en 36. plass på verdensrankingen denne uka. Så lavt har han ikke vært siden 17. november 1996.

Kilde: Associated Press


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.