Woods/Stricker overkjørt av Scott/Choi

Nederlag: Den fordums uslåelige duo Woods/Stricker ble amerikanernes svakeste ledd i åpningen av Presidents Cup. (Foto: All Over Press)

Adam Scott og KJ Choi var suverene i kampen mot Tiger Woods og Steve Stricker under åpningsrunden i Presidents Cup i Melbourne.

Det internasjonale laget vant 7 og 6 og tangerte dermed rekorden for beste seiersmargin i President-cupens historie.
Woods/Stricker vant ikke et eneste hull, og var også det eneste laget i dag som ikke satte en eneste birdie.Til gjengjeld var Scott/Choi fire under i hele 12 hull, mens motparten lå tre over.
Selv om Woods/Stricker gikk på et smertelig tap, er det USA som foreløpig ligger best an. De amerikanske lagene vant tre matcher relativt greit og sørget for å dele to matcher, så stillingen etter første dag er 4-2 til USA.Mickelson/Furyk slo Goosen/Allenby 4 og 3, mens Mahan/Toms tok den sydkoreanske duoen Yang/Kim 6 og 5.

Til fredagens fourball blir det ny lagsammensetning, med Tiger Woods/Dustin Johnson som par, og Stricker på lag med Matt Kuchar.
 

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.