To x hole-in-one på Byneset

TO TREFF: Odd Brønner og Erlend Wollan Johansen opplevde alle golferes våte drøm søndag, attpåtil i samme ball. Foto: Privat

To spillere fikk hole-in-one, på samme hull, i samme «flight».

De fleste av oss går gjennom et helt golfliv uten å få hole-in-one. Andre ganger skjer det utrolige, som på Byneset i Trondheim søndag ettermiddag.

Odd Brønner og Erlend Wollan Johansen spilte i samme ball, og fikk hole-in-one på samme hull rett etter hverandre.

Prestasjonen blir ikke mindre av at runden foregikk i et ufyselig regnvær. Da spillerne kom til hull 13 på Byneset Nord, en bane som arranger NM fra 12. til 15. august, smilte lykken til begge. Både Brønner og Wollan Johansen brukte pitching wedgen, og var enige om at dette var et bra køllevalg.

En tredje spiller som spilte sammen med de to bevitnet den utrolige hendelsen. Det var tre veldig blide og våte karer som ankom klubbhuset etterpå.

Fra klubben får vi opplyst at utrolige ting har skjedd på Byneset tidligere. I 2005 opplevde man at tre spillere fikk hole-in-one på samme dag.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.