Y.E Yang - gang på gang?

I KANONFORM: Y.E Yang er kanskje i sitt livs form, og han øyner nå en dobbel på Europatouren. (Foto: Martin Fraile, Getty Images)

Y.E Yang går for en dobbel - på hjemmebane attpåtil.

Y.E returnerer til sin koreanske hjemby for denne ukens Ballantine’s Championship, med en rykende fersk triumf i Volvo China Open i bagasjen. Nå går han for en dobbel, og det hadde vært perfekt å gjøre det på hjemmebane.

Yang gjorde seg for alvor bemerket da han vant US PGA Championship i fjor, og dermed ble den første majorvinneren fra Asia. Og nå er han i glitrende form igjen. Han ble nummer åtte i Masters før han altså vant Volvo China Open.

Det var hans tredje seier på Europatouren, og i turneringen mistet han bare fire slag, vanskelige spilleforhold til tross.

Men han møter sterk konkurranse denne uken. Også i startfeltet er kanoner som Ernie Els og Anthony Kim, begge i kanonform.

- Jeju er min hjemby der jeg vokste opp. Å reise tilbake er alltid gøy og spennende, og å gjøre det som mester, er enda deiligere. Å spille foran venner og familie er noe helt spesielt. Etter at jeg vant i forrige uke, vil jeg føle meg veldig bra de neste par ukene - ikke bare denne, sier han til europeantour.com.

Også i startfeltet er 18 år gamle Noh Seung-yul. Han ble den nest yngste vinneren i Europatourens historie da han vant Maybank Malaysian Open tidligere i sesongen.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.