Odyssey lanserer O-Works-putterne

 Odyssey lanserer O-Works-putterne

Den oppgraderte trefflaten er den største nyheten ved årets O Works-serie fra Odyssey. (Foto: Callaway/Odyssey)

En trefflate med metallhengsler skal gi ballen bedre rull.

“O-Works” er årets putterserie fra Callaway og Odyssey, som tar over etter fjorårets “Works”-modeller. Det nye i år er at Odyssey har skapt en ny slagflate av rustfritt stål. Trefflaten består av små metallhengsler som løfter ballen smått i balltreffet, noe som bidrar til å skape mer toppspinn – og dermed bedre rull, selv om du ikke skulle treffe ballen midt i sweetspot

Odyssey har gitt årets modeller en litt mer iøynefallende fargekombinasjon. De fortsetter med den populære Versa-stilen, som har preget putterne fra Odyssey de siste par årene, men har i år også lagt inn et rødskjær i siktelinjene for større kontrast. Dette gjør det lettere å sikte.

“O-works” kommer også med mulighet for motvekt, counterbalance, over grepet, noe som gir putterne mer stabilitet.

Putterne lanseres i hele ti ulike modeller, med alt fra klassiske bladputtere til de populære mallede Tanks- og Two Ball-modellene.

Putterne kommer i norske butikker 17. februar 2017. Veiledende pris er 2299 kroner for 2-ball putteren, og 2099 kroner for de andre modellene.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.