Ekerum Golf & Resort

Ekerum Golf & Resort på Öland har lenge blitt regnet som et av Sveriges aller flotteste golfanlegg.

18-hullsbanene Långe Jan og Långe Erik bukter seg lekent innover det vakre landskapet, og begge har parkdesign som kjennetegnes av brede fairways og flotte greener. Her oppleves en super miks mellom lengde, vann og utfordrende greenområder.

 

Banebeskrivelse

Både Långe Jan og Långe Erik holder gjennomgående høy kvalitet. I kombinasjon med nyrenoverte hotellrom, villaer og suiter er det et kresent publikum som gjerne besøker golfanlegget. Begge 18-hullsbaner strekker seg gjennom et rikt kulturlandskap i det som må sies å være en av Sveriges mest populære turistdestinasjoner.

Banene har parkdesign og er plassert i forholdsvis åpent terreng. Fairways er brede, og greenene er store. I tillegg byr anlegget på en 9-hulls korthullsbane og en 9-hullsbane i klassisk parkmiljø. Dermed er Ekerum Golf & Resort en destinasjon som passer golfere på alle nivåer.

 

Miljø og treningsfasiliteter

I tillegg til to flotte 18-hullsbaner, en 9-hullsbane og treningsområder av høy kvalitet, rommer golfanlegget også restaurant, en trivelig pub, golfshop, spa, svømmebasseng, badstue, kunstgalleri og mulighet for overnatting i smarte ferieleiligheter. Restauranten er innredet i klassisk bibliotekstil, og golfanleggets bar har seilt opp som det lille samfunnet Ekerums naturlige møtested der en nyter den avslappede stemningen foran en åpen peis.

 

Overnatting

Det fins flere overnattingsalternativ på Ekerum Golf & Resort. De nyrenoverte hotellværelsene byr på utsikt over golfbanens første hull, og rommer også et oppholdsrom med kjøkken og utgang til balkong eller terrasse. I den sentralt beliggende Gårdsvillaen fins det tre dobbeltrom, to bad og felles stue. Golfanleggets mest eksklusive alternativ er hotellsuiter på inntil 85 kvadratmeter med utsikt mot Kalmarsund. 


Book bane, innhent tilbud, se golfpakker og les mer om golfklubben her

Fakta om Ekerum Golf & Resort

Långe Jan

Par 73.

Hvit tee: 6349 meter
Gul tee: 5954 meter
Blå tee: 5444 meter
Rød tee: 4949 meter

 

Långe Erik

Par 72.

Hvit tee: 6391 meter
Gul tee: 5886 meter
Blå tee: 5304 meter
Rød tee: 4996 meter

 

Arkitekt: Peter Nordwall

 

Greenfee: Senior mai-juni mandag-torsdag, 445,-. Fredag-søndag 535,- kr. Etter klokken 1400, 325,- kr.

Senior juli-11.august, mandag-torsdag, 535,-. Fredag-søndag 535,- kr. Etter klokken 1400, 375,- kr.

Junior 0-12 år spiller gratis ved spill med greenfee-betalende voksne.
Junior 13-18 år, halv pris på gjeldende priser.

 

Sesong: mars-november

 

Adresse: Gårdsvägen 22, 387 92 Borgholm, Öland

Tlf: 0046-485 800 00

E-post: info@ekerum.com

Hjemmeside: www.ekerum.com

 

Veibeskrivelse

Ekerum Golf & Resort ligger inntil riksvei 136 mellom Kalmar og Borgholm. Etter å ha kjørt over Ölandsbroen følger du veien rett frem cirka 2,5 mil. Ekerum Golf & Resort dukker opp på venstre side.

Koordinater
N 56° 47.105'
E 16° 34.810'


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.