Saxnäs Golfklubb

Saxnäs GK ligger vakkert til ved Kalmarsund på øya Öland. Banelandskapet består av både høyreiste løvtrær, gammelt kulturlandskap og strandbanker.

Området er velsignet med mildt klima, og sesongen er derfor meget lang.

 

Banebeskrivelse

Saxnäs Golfklubb tilbyr en trivelig 18-hullsbane med skogs- og parkdesign som er plassert midt i et gammelt kulturlandskap. Trær utgjør naturlige hinder, men arkitekten Susanna Gustavsson har også sørget for at havet kan sees fra flere av hullene. Eldgamle steingjerder som mest sannsynlig ble plassert her på slutten av 1700-tallet er bevart. Sammen med bunkere og et knippe fine vannhinder danner de en del av banens utfordringer.

 

Greenene er små og ondulerte, og fairways veksler mellom å være brede og smale – nettopp fordi layouten følger naturomgivelsene.

 

Miljø og treningsfasiliteter

Saxnäs Golfklubb har treningsområde med puttinggreen, og klubben har også en 5-hulls Pay & Play korthullsbane med hull som varierer fra 70 – 130 meter. Drivingrangen rommer et tyvetalls utslagssteder. I tillegg fins det en koselig restaurant med uteservering i klubbhuset.

 

Overnatting

Saxnäs Golfklubb tilbyr golfpakker med greenfee og overnatting i samarbeid med en rekke hotell i nærheten. Se hjemmeside for mer informasjon.


Book bane, innhent tilbud, se golfpakker og les mer om golfklubben her

Fakta om Saxnäs Golfklubb

Par 72.

Gul tee: 5644 meter

Rød tee: 4870 meter

Arkitekt: Susanna Gustavsson

 

Greenfee: Høysesong 430,- kr. Junior 150,- kr.

 

Sesong: April-oktober.

 

Adresse: Saxnäs Golf, 386 95 Färjestaden

Tlf: 0046- 485 350 35

E-post: info@saxnasgolf.se

Hjemmeside: www.saxnasgolf.se

 

Veibeskrivelse

Kjør over Ölandsbroen, og ta av mot Saxnäs ved første avkjørsel. Kjør forbi Ölands Dyrepark og fortsett cirka 3 kilometer. Ta deretter til venstre ved skilt mot Saxnäs Golfklubb.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.