Örestad Golfklubb

Örestad Golfklubb

Med beliggenhet ved havet og Lommabukten, i hjertet av Skåne, regnes dette som en av regionens mest gjestfrie golfbaner.

Banebeskrivelse

Hovedbanen er bygget opp av tre forskjellige 9-hullssløyfer som byr på varierte utfordringer. Gjestespillere blir presentert for ulike kombinasjoner av de tre sløyfene, og 9-hullsbanen som blir til overs er forbeholdt de som kun skal spille 9 hull.

Golfbanen er designet av Åke Persson, og er en typisk skånsk bane med spennende, åpent parklandskap og sletter, og velpleide fairways og greener gjør at den har et godt rennommè.

I 2004 fikk banearkitekten Peter Chamberlain oppdraget med å oppgradere samtlige bunkere og utvikle en del greenområder. Arbeidet ble ferdigstilt år 2007.

 

Miljø og treningsfasiliteter

Örestads Golfklubb ble etablert i 1986, og besøkes av rundt 8000 greenfeegjester hvert år. Klubbens 2 PGA-proer er tilgjengelige for timer, og i tillegg til en stor drivingrange med 25 utslagssteder byr anlegget også på egne treningsområder. Et moderne klubbhus med fine fasiliteter, 2 konferanselokaler, en innholdsrik proshop og en trivelig restaurant er stikkord for hva som møter gjestene.

Overnatting

Örestads Golfklubb samarbeider med en rekke hotell rett i nærheten. Se klubbens hjemmeside for mer informasjon. 

Fakta om Örestad Golfklubb

Rød og Blå sløyfe

Par 72

Gul tee: 5799 meter. Rød tee: 5000 meter.

 

Blå og gul sløyfe

Par 71

Gul tee: 5608 meter. Rød tee: 4804 meter.

 

Gul og Rød sløyfe

Par 71

Gul tee: 5625 meter. Rød tee: 4782 meter.

Arkitekt: Åke Persson, Peter Chamberlain

Greenfee: Fra 360 SEK

Sesong: 25. mars – 15. september

Adresse: Golfvägen, 234 34 Lomma

 

Tlf: +46 40 41 05 80.

E-post: info@orestadsgk.com

Hjemmeside: www.orestadsgk.com

 

Veibeskrivelse

Kjør sørover fra Gøteborg. Örestads GK ligger ved havet og Lommabukten mellom Lund og Malmø. Cirka 15 minutters biltur fra Lund, og 15 minutters biltur fra Malmø.

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.