Proffene inntar Larvik

Proffene inntar Larvik

Team Norway-spiller Marita Engzelius er den norske spilleren det knytter seg størst forventninger til denne uken. (Foto: Christian Døvle/Norsk Golf)

81 utøvere fra 18 land gjester Larvik når LET Access Series for andre gang i år besøker Norge.

(Ullevaal/Larvik, 10.august 2015) Larvik Ladies Open spilles fra tirsdag 11. til torsdag 13. august, og 14 norske spillere stiller til start.

Hjemmehåp

Av norske utøvere knytter det seg størst forventninger til Rachel Raastad og Team Norways Marita Engzelius. Sistnevnte konkurrerer til daglig i USA.

Det knytter seg også forventninger til Larvik-spiller Mariell Bruun. Amatørspilleren som ble Norgesmester og kongepokalvinner i 2014, har de siste årene har gjort seg bemerket som en av landets mest stabile amatørspillere.

Turneringene inngår i LET Access Series som er turneringer på det nest høyeste nivået for kvinnegolf i Europa. Det var denne turneringsserien sikret Tonje Daffinrud en plass på LET fra og med 2015.

I alt 81 utøvere fra 18 nasjoner over hele verden deltar i turneringen som arrangeres av Norges Golfforbund i samarbeid med Larvik Golfklubb, LET Access Series og svenske Nordea Tour. Turneringen avsluttes torsdag ettermiddag.

For oppdatert resultatliste klikk her

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.