Nå kan du konkurrere i legendenes fotspor

Nå kan du konkurrere i legendenes fotspor

Berømte 'Postage Stamp' på Royal Troon. (Foto: Royal Troon)

Den første utgaven av World Masters Golf Championship gir deg en unik mulighet til å konkurrere på noen av Skottlands mest ikoniske linksbaner. Spillere over 50 år kan delta. 

Stablefordturneringen vil spilles over fire dager fra 18. til 21. september, på noen av de beste linksbanene som Skottland har å by på. Her har du virkelig mulighet til å gå i fotsporene til mange av golfsportens legender.

Feltet vil bestå av 120 spillere på hver bane hver dag, der de 60 beste spillerne fra flight 1 og 60 beste fra flight 2 vil spille fjerde runde på Royal Troon, arena for Henrik Stensons magiske The Open-seier mot Phil Mickelson i fjor. De resterende 120 spillerne vil spille fjerderunden på Glasgow Gailes.

De som velger å delta i flight 1 (£625) får spille på Prestwick, arena for de første utgavene av The Open Championship, samt Western Gailes og Glasgow Gailes, mens spillere som velger flight 2 (£425) får spille Dundonald, Kilmarnock (Barrassie) og Ayr Belleisle.

Nettside 

Dette er banene

(klikk på bildene for mer info)

Royal Troon 

 

Prestwick 

 

Western Gailes

 

Glasgow Gailes 

 

Dundonald 

 

Kilmarnock 

 

Ayr Belleisle 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.