Prestisjetung nominasjon til Lofoten

Prestisjetung nominasjon til Lofoten

SPEKTAKULÆRT: Lofoten Golf Links er kåret til en av verdens beste nye baner. (Foto: Kevin Murray)

Golfbanen i Lofoten er nominert til verdens beste nye golfbane 2015 av World Golf Awards.

Norges eneste fullverdige linksbane er nominert både til verdens beste nye golfbane i 2015 og Norges beste golfbane i 2015. 

I kåringen av verdens beste nye bane, konkurrerer Lofoten med Palm Garden Golf Club i Malaysia og TPC Baha Mar i Bahamas.

– Vi er selvsagt veldig stolte og glade for disse nominasjonene. Dette er fantastisk og er en bekreftelse på det harde arbeidet som er lagt ned og som vi gjør ved golfanlegget her i Lofoten. Dette legger heller ikke noe mindre press på oss frem mot åpningen av banen i juli senere i år, forteller Frode Hov fra Lofoten Golf Links i en pressemelding.

Lofoten Golf Links mener nominasjonen til tittelen kommer på grunn av prosjektets unike egenskaper og banens unike design:

– Det å spille på en linksbane helt nede i strandkanten under midnattssola i et slående vakkert landskap. Vi skiller oss ut fra våre konkurrenter, noe som også hele tiden har vært vår målsettingen. Vår visjon er å være «verdens råeste golfbane» og vi har dyrket det unike og særegne i designet og konstruksjonen av golfbanen for at opplevelsen av både golf og slående vakker natur skal bli så god som overhode mulig. Vi ser på denne nominasjonen som ett ledd i vår målsetting av å gjøre Lofoten Links til en ikonbane i verdenssammenheng, en bane alle golfere bare må spille!

De andre banene i kategorien for Norges beste golfbane 2015 er: Oslo GK, Stavanger GK, Kongsvingers GK, Miklagard Golf, Kvinesdal GK og Meland GK. Det var Kongsvingers GK som stakk avgårde med denne prisen i fjor.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.