Fowlers fargerike vinnerbag

Rickie Fowler Players 2015

POPULÆR: Fowlers seier er kanskje mer populær hos fansen enn hans konkurrenter.

Utstyret i Fowlers vinnerbag er definitivt ikke oppskrytt.

2015 er et godt utstyrsår for Cobra, med solide køller gjennom hele Fly-Z serien. Rickie Fowler er en populær spiller blant fansen, og det er ikke umulig at salgstallene spretter opp etter seieren på TPC Sawgrass.

Litt interessant er det å se at Fowler holder fast ved fjorårets BioCell+ fairwaywood. Enkelte vil påstå at den fremdeles er mer enn god nok, og kanskje bedre enn årets Fly-Z+. Vi legger også merke til at han følger trenden på treerwood. 14 grader loft er ganske sterkt, og ikke langt unna driverloften på 10.5.

Bagen

Driver: Fly-Z+ Driver 10.5° i oransje med vekt i front. Skaft - Matrix Prototype 70X

3 Wood: Fly-Z+ 3W 14° oransje. Skaft - Aldila Tour Blue 73X

5 Wood: BioCell+ 5wd 18.5° oransje. Skaft - Aldila Tour Blue 70X

Jern: Fly-Z Pro MB 4-9. Skaft - MB Dynamic Golf Tour Issue X100. Fly-Z+ Forged 3i Matrix hm2

Wedger: Tour Trusty 47°, 51°, 57°, 62° RF Grind. Skaft - Dynamic Gold Tour Issue S400

Putteren

Siden Cobra Puma ikke lager puttere, opplyser de ikke om slikt i pressemeldinger. Fowler bruker en Scotty Cameron Prototype med tri-sole. Den har han brukt siden starten av 2014 sesongen. 

Fowler putter 2015 Players

Christian Furu

Christian Furu

Les flere av mine artikler.

Christian Furu er utstyrsekspert i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.