Ronold topp-5 igjen

Ronold topp-5 igjen

Sondre Ronold (Stavanger GK) har funnet formen. (Foto: NGF)

To norske spillere endte topp-10 i ukens Nordic League-turnering, Thisted Forsikring Championship i Danmark.

 

Team Norway-spiller Sondre Erevik Ronold fra Stavanger GK endte på par på Holstebro GK, etter runder på 74, 72 og 70 slag. Det ga ham en delt 5. plass, fem slag bak vinneren Eric Blom fra Sverige. 

Tre slag bak Ronold snek også Christian Aronsen (Miklagard GK) seg akkurat med i topp-10. Order of Merit-lederen Eirik Tage Johansen landet på 13. plass, fire slag over par.

Etter en treg start på sesongen har Sondre Ronold for alvor fått opp farten den siste uken. Forrige uke endte han på 3. plass i Kitchen Joy Championship. Det var ikke bare hans første pallplassering for året, men hans første plassering blant topp-30.

Øvrige norske resultater:

46. Stian Wiik Hansen (+13)

MC Fredrik Hansen Jullum (+9)

MC Ole Berge Ramsnes (+11)

MC Anders Ellingsberg (+12)

MC Boris A. Christov (+14)

MC Axel K. Olsen (+14)

MC Mathias L. Schjølberg (+19)


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.