Kjøp en rosa Bubbadriver

Bubba Watson rosa G30 LE

STÅL: Legg merke til Bubbas skaft - et rosa Bimatrix med ståltupp. (Foto: Ping Golf)

5000 rosa Ping G30 kommer for salg, og Ping donerer penger fra salget til veldedighet.

Ping viser perfekt timing når de starter salget av 5000 rosa G30 drivere. Det er Mastersuken, og Bubba Watson er med sine to titler en av turneringens mest framtredende spillere.

Rosa Ping G30 LE topp

Bubba har lenge brukt rosa driver. Det startet som støtte til kampen mot brystkreft, og Ping fulgte opp med salg av begrenset opplag G20 drivere. Nå er turen kommet til G30. $60 fra hver kølle går til veldedighet.

Den rosa driveren kommer i 9 og 10.5 grader. Skaftet er også rosa, og du får det i Regular og Stiff flex. Bubba spiller med det ganske spesielle Bimatrix med ståltupp, men versjonen som selges i butikker er med normalt skaft. Med en av verdens mest kjente venstrehåndsgolfere må Ping selvsagt tilby G30 også for dem. De får den kun i 10.5 grader. Det rosa headcoveret fungerer sikkert like bra uansett hvilken vei du svinger.

Veiledende pris for den rosa Bubbadriveren er 2735,-. Vi har dessverre ikke oversikt over hvilke butikker som får den.

Rosa Ping G30 LE såle

 

Christian Furu

Christian Furu

Les flere av mine artikler.

Christian Furu er utstyrsekspert i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.