Bokskogen Golfklubb

Bokskogen Golfklubb ligger i hjertet av Skåne, og er et komplett golfanlegg med to 18-hullsbaner. Mesterskapsbanen har stått som vertskap for utallige store turneringer, og klubben har fostret Tour spillere som Henrik Stenson.

Naturomgivelsene består av vakker bøkeskog, og dermed er det flust av naturlige hinder som møter alle som tar turen. Dette er en av Skånes sanne perler!

 

Banebeskrivelse

På Bokskogen Golfklubb starter med et enkelt par 4 hull der greenområdet er det mest utfordrende. Deretter fortsetter runden innover parklandskapet. Lett å gå og meget oversiktlig – men samtidig må en kjempe for scoren. Hull 10 ligger rett foran klubbhuset og glemmes ikke med det første. Par 3 hullet er ikke av de lengste, og i tillegg er greenen sjenerøs. Likevel - kombinasjonen tvungen linje over vann og flokker av tilskuere på uteserveringen kan få det til å kile i magen på enhver.

 

Gamla banan åpnet i 1967. Den kjennetegnes av raske greener og en god porsjon optiske bedrag i tillegg til kuperte fairways og smart plasserte vannhinder og bunkere. Spilleren kan altså med fordel legge opp til en nøktern strategi under runden. Den som besøker Bokskogen Golfklubb og tar seg god tid, står overfor to vidt forskjellige golfrunder. Mens Gamla banan er en parkbane, er Nya banan en naturbane. Sistnevnte er mest kupert, og byr på magiske naturopplevelser.

 

Miljø og treningsfasiliteter

På Bokskogen fins det treningsgreener og drivingrange, pluss en 4-hulls treningsbane og en Knattebane for de minste med 6 kortere hull. Bokskogen Golfklubb er en av Skånes største. Klubben har stått som vertskap for en lang rekke store turneringer. I 2010 ble klubben kåret til Sveriges mest juniorvennlige. Bokskogen åpner banene tidlig på våren, og sesongen varer til langt på høst. For den som er opptatt av naturomgivelser, er det et godt tips å spille her sent i sesongen når bladene på trærne er flammefarget. Offisielt handicap kreves for spill på Gamla Banan og på begge baner i helger. På Nya Banan tillates klubbhandicap på hverdager.

 

Overnatting

Bokskogens Golfklubb tilbyr golfpakker med overnatting og greenfee sammen med Radisson Blu i Malmø. Se klubbens hjemmeside for mer informasjon. Det fins også overnatting for 4 personer på selve klubbområdet i hytta Bokstugan.


Les mer om golfpakker, informasjon om golfklubben, kontaktopplysninger og innhent tilbud her

Fakta om Bokskogen Golfklubb

Gamla Banan

Par 72

6 tees. Tee 65: 6504 meter. Tee 50: 5045 meter. Krav til offisielt handicap.

Arkitekter: Anders Amilon og Jan Sederholm.

 

Nya Banan

Par 71

Gul tee: 5503 meter. Rød tee: 4757 meter.

Arkitekt Bengt Lorichs.

 

4-hulls korthullsbane.

 

Greenfee: Maks pris for Gamla Banan er 700,- kr og Nya Banan 500,- kr. Greenfee varierer avhengig av klokkeslett, ukedag og sesong. Se hjemmeside for oppdatert informasjon.

Sesong: Nya Banan åpen med vintergreener året rundt.

Adresse: Torupsvägen 408-140, 233 64 Bara

Tlf: 0046-40 40 69 00

E-post: info@bokskogen.com

www.bokskogen.com

 

 

Veibeskrivelse

Fra Malmø

Ta motorveien E65 mot Ystad. Ta av ved Oxie og kjør på den lille veien i retning Skabersjö. Ta til høyre ved kirken og deretter til venstre mot Torup. Ta til høyre ved skiltet golfbane.

 

Fra E6 nordfra

Kjør den ytre ringveien, og ta av mot Sallerup/Klågerup (avkjørsel 15). Sving til høyre ved bensinstasjonen i Bara, og følg skilt mot Torup/Golfbana.

 

GPS-koordinater
Latitud, Longitud: 55.5511657, 13.2280286


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.