Elisefarm Golf Club

Elisefarm Golf Club ligger i et fantastisk herregårdsmiljø. Det private golfanlegget brer seg utover et nydelig naturlandskap med utsikt over Ringsjön.

18-hullsbanen ligger vakkert til i landskapet omkranset av idylliske skånske bondegårder, og innimellom fins det godt med smart plasserte vannhinder. Ikke bare er banen og treningsfasilitetene topp – her kan du også overnatte!

 

Banebeskrivelse

På Elisefarm Golf Club står spilleren overfor en 18-hullsbane som preges av engelsk klassisisme. Anlegget er imponerende - greenene holder USGA standard og er raske og spillbare stort sett hele året. Banen er designet av briten Martin Hawtree og ble innviet i 2005 av Henrik Stenson och Louise Stahle. Hawtree er en velrenommert banearkitekt, og det er sågar han som ble hentet inn av Donald Trump for å bygge Trumps storslåtte golfprosjekt i Aberdeen, Skottland.

 

18-hullsbanen er utformet i pakt med det opprinnelige naturlandskapet, og Hawtree har tatt sterkt hensyn til de eksisterende omgivelsene i byggingen av anlegget. En kan også ane en viss engelsk klassisisme her når det gjelder greenområder og bunkere – alt i alt er banen meget utfordrende, men den favner likevel alle kategorier av spillere.

På Elisefarm Golf Club er det 10 minutter mellom hver ball, og dermed unngås kø.

 

Miljø og treningsfasiliteter

Golfanlegget rommer en drivingrange med delvis tak. Ballautomaten er åpen døgnet rundt, og ved utslagsstedene er det også belysning på kvelden. I tilknytning til drivingrangen fins det et fullt utstyrt innendørs golfstudio. Ved klubbhusets utendørsservering fins det en stor puttinggreen pluss en green med bunkere der en kan trene på nærspill. For den som aldri har spilt golf før fins det noen fine treningshull langs innkjørselen til klubben. Den lille korthullsløyfen med 5 hull er ideell for den som vil trene på innspill, eller også for de som vil teste ut golf for aller første gang.

 

Elisefarm Golf Club er en ekte, skånsk herregård, og klubbhuset er anlagt i en sjarmerende gammel bygning. Her fins det mulighet for overnatting kun noen få skritt fra tee på hull 10. Rommene holder 4-stjerners hotellstandard, og den som overnatter får servert deilig frokost på morgenen og en 3-retters middagsmeny på kvelden. I klubbhuset fins det også en trivelig stue der spillerne gjerne trekker inn etter endt runde, og hvor golf naturligvis vises på tv-skjermene.

 

Overnatting

Elisefarm tilbyr golfpakker med greenfee og overnatting. Her fins hotell, konferansefasiliteter og en 18-hullsbane på ett og samme sted. Anlegget er åpent året rundt, og har nylig åpnet en liten utendørs spa med badstue, boblebad, svømmebasseng og avslapningsavdeling.


Book bane, innhent tilbud, se golfpakker og les mer om golfklubben her

Banefakta Elisefarm Golf Club

  • Par 72
  • Gul tee: 6011 meter
  • Rød tee: 5222 meter

Arkitekt: Martin Hawtree

Greenfee: Hverdager: 550,- kr. Helger: 650,- kr. Etter klokken 1400 reduseres greenfee med 100,- kr.

Sesong: Banen er åpen året rundt; i lavsesongen spilles det på ordinære greener og fra blå respektive rød tee.

Adresse: 243 96 Höör

Tlf: 0046-413 330 70

E-post: info@elisefarm.se

www.elisefarm.se

Veibeskrivelse

Elisefarm ligger i Hörby, rett ved motorvei E22.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.