St. Arild Golfklubb

St. Arild Golfklubb byr på en fascinerende 18-hullsbane med kombinert park- og skogskarakter.

Banen er plasser på den vakre halvøya Kullen. Den som tar turen møtes av lynraske greener og spennende små sjøer hele runden gjennom. Og det milde klimaet i Sør-Sverige sørger selvsagt for ekstra lang sesong.  

 

Banebeskrivelse

Banen holder en høy internasjonal standard med raske greener. Hovedbanen på S:t Arild, Stora Banan, måler 5815 meter, og stikkord er variasjon og en design som er i pakt med det opprinnelige naturlandskapet. Brede fairways snirkler seg lekent mellom idylliske småsjøer og små klynger av trær. Fuglelivet i området er rikt.  

Naturomgivelsene og de velpleide greenene i kombinasjon med vindkastene fra havet, gjør banen til en opplevelse for både de som er opptatt av natur og for de som først og fremst konsentrerer seg om golfmessige, mer tekniske utfordringer. Stora Banan på S:t Arild har stått som vertskap for flere kjente turneringer, blant annet Telia Tour og Svenska Instruktørers Mesterskap. Fra hvit tee er banen en stor utfordring selv for den beste golfer.

 

I tillegg til hovedbanen, byr S:t Arild Golfklubb også på en artig 9-hullsbane med par 3 hull. Den er komplett med både vannhinder, bunkere og andre type hinder. Greenene her er like raske som på Stora Banan. På Lilla Banan kan alle, både golfere og ikke-golfere, trene på nærspill eller bli bedre kjent med sporten.
 

 

Miljø og treningsfasiliteter

S:t Arild Golfklubb har super beliggenhet nordvest i Skåne – ikke langt fra de sjarmerende feriebyene Viken, Mölle, Skäret og Arild. Proshopen på S:t Arild er en av Helsingborg-distriktets mest populære på grunn av sitt brede utvalg. I tillegg rommer klubbhuset også en restaurant.

 

Overnatting

S:t Arilds Golfklubb tilbyr golfpakker med greenfee og overnatting i samarbeid med en rekke overnattingssteder i nærheten.

 

Les mer om golfpakker, innhent tilbud, få mer informasjon og kontaktinformasjon her

Fakta om S:t Arild Golfklubb

Par 72

Hvit tee: 6324 meter

Gul tee: 5815 meter

Blå tee: 5364 meter

Rød tee: 5000 meter

 

Arkitekt: Jan Sederholm

 

Greenfee: Fra 300,- kr til 490,- kr.

 

Sesong: Mars-november

 

Adresse: Golfvägen 48, 263 72 Skäret

Tlf: 0046-42-34 68 60

E-post: kansliet@starild.se

Hjemmeside: www.starild.se

 

Veibeskrivelse

Ta E6/E20 fra Gøteborg og kjør i retning Malmø/Jönköping. Ved Trafikkplass N Varalöv, hold til høyre mot vei 112 i retning Höganäs/Åstorp/Ängelholm S/Erikslund. Sving til høyre inn på vei 112 (Åstorpsvägen). Sving til høyre inn på Norra Kustvägen og følg denne i  6 kilometer. Sving til venstre inn på Golfvägen,


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.