Tomelilla Golfklubb

Tomelilla Golfklubb har en 18-hulls parkbane som brer seg vakkert utover det bølgende landskapet som er typisk for Österlen.

Fra banens høyeste punkt er det super utsikt over hele området.

 

Banebeskrivelse

Banen på Tomelilla Golfklubb har spennende lay out, og er kjent for å by spilleren på flust av utfordringer og herlige, raske greener. Det åpne designet gjør at vinden lett kommer i spill.

18-hullsbanen åpnet i 1987, og ligger i kupert terreng. Underveis møter spilleren på flere vannhinder. Det er en fordel å spare på kreftene til backnine, som uten tvil byr på de største utfordringene. Hull 10, hull 11 og hull 12 regnes som banens vanskeligste, og alle tre er smykket med tøffe vannhinder. For nybegynnere og barn fins det en 9-hulls Pay & Play bane på plass.

 

Miljø og treningsfasiliteter

Klubbhuset på banens høyeste punkt regnes som klubbens hjerte, og topp utsikt, deilig mat og trivelig miljø gjør at langt de fleste legger inn tid for lunsj etter endt runde. I tillegg til 18-hullsbanen og 9-hullsbanen, fins det også drivingrange, treningsgreen, proshop og fasiliteter som badstue på plass.

 

Overnatting

Fra klubbens koselige golfhotell er det kun 35 meter å gå til tee på hull 1. Hotellet består av åtte 4-sengs værelser. I restauranten fås det servert velsmakende retter med utgangspunkt i distriktets råvarer. For mer informasjon om klubbens golfpakker med overnatting og greenfee, se klubbens hjemmeside.

Fakta om Tomelilla Golfklubb

Par 73.

Gul: 5898 meter
Rød: 4730 meter

 

Arkitekt: Tommy Nordström

 

Sesong: Hele året.

 

Greenfee: Høysesong 6. juni-31. august: Senior/junior alle dager: 420,-/300,- kr. 

 

Adresse: Ullstorp, 273 94 Tomelilla

Tlf: 0046- 417 194 30

E-post: info@tomelillagolf.se

Hjemmeside: www.tomelillagolf.se

 

Veibeskrivelse

Tomelilla Golfklubb ligger 15 km nord for Ystad i det lille samfunnet Tomelilla ved vakre Österlen i den sørlige delen av Skåne.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.