Torekovs Golfklubb

Torekovs Golfklubb

(Foto: Visit Sweden)

Torekovs Golfklubb ligger lengst ute på Bjärehalvøya, og banen er en klassisk linksbane.

Beliggenheten ved havet sørger for to ting; herlig klima som gjør at den holder åpent stort sett hele året, og fantastiske vindforhold som gjør at en golfrunde aldri blir en annen lik.

Banebeskrivelse

Torekovs Golfklubb byr på en åpen 18 hullsbane som ligger vakkert til rett utenfor Torekov. Banen er en klassisk seaside og linksbane, og designet sørger for at spilleren møter et bredt spekter av utfordringer underveis. Å kunne beherske alle typer slag, er en forutsetning for en god score, og mange setter pris på at de må benytte hele registeret av køller i baggen. På grunn av det åpne banelandskapet kommer vinden kraftig i spill, og det sies at golfbanen har 365 ansikter – ett for hver av årets dager. Banens par er 70, men den føles overhodet ikke kort etter endte runde.

Banen på Torekovs Golfklubb har som regel fine spilleforhold meget tidlig i sesongen; raske, jevne greener og velstelte fairways er stikkord.

Miljø og treningsfasiliteter

Klubben ble etablert i 1924, og dermed er den en av Sveriges eldste. En enkel 9-hullsbane sto klar i 1925, og nesten 50 år senere åpnet 18-hullsbanen i 1974. På området fins det fine treningsområder for nærspill, drivingrange, en proshop og koselig restaurant.

Overnatting

Torekovs Golfklubb samarbeider med en rekke overnattingssteder i nærheten. Se hjemmeside for mer informasjon.

Book bane, innhent tilbud, se golfpakker og les mer om golfklubben her.

Fakta om Torekovs Golfklubb

Par 70.

Tee 56: 5580 meter
Tee 53: 5338 meter
Tee 48: 4816 meter
Tee 44: 4414 meter

 

Arkitekt: Nils Sköld og Tommy Nordström

 

Greenfee: 1.7-31.8. Hverdager, 500,- kr. Helger og helligdager, 500,- kr. Junior halv pris.

 

Sesong: Nesten hele året. Sjekk hjemmesiden.

 

Adresse: Råledsvägen 31, 269 76 Torekov

Tlf: 0046-431 44 98 40

E-post: info@togk.se

Hjemmeside: www.togk.se

 

Veibeskrivelse

Fra nord: Ta av fra E6 ved Östra Karup (nord for Hallandsåsen) og følg riksvei 115 mot Båstad og Torekov (17 km). Golfbanen ligger noen kilometer før tettstedet Torekov.

 

Fra sør: Kjør av fra motorveien ved Hjärnarp/Margretetorp (sør for Hallandsåsen) og kjør i retning Torekov (24 km). Golfbanen ligger noen kilometer før tettstedet Torekov ved riksvei 115 mot Torekov.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.