Vellinge Golfklubb

Vellinge Golfklubb i Skåne er en skjønn golfperle med 18-hullsbane og fine treningsområder.

Klubben har perfekt beliggenhet ved Öresundsbroen, og banen fra 1991 bringer spilleren gjennom et åpent, lett kupert terreng med innenlandskarakter.

 

Banebeskrivelse

18-hullsbanen på Vellinge Golfklubb har en variert layout som passer golfere på alle nivåer. Banen er omgitt av bølgende ripsåkere, og i tillegg til lett kupert terrengg bys spilleren opp til dans av også ondulerte greener og vannhinder som dukker opp på 10 av hullene.

 

Arkitekten Tommy Nordström har sørget for at det som regel fins alternative veier til green, men banen regnes likevel ikke som enkel. Vannhinderne og vinden som feier over det flate landskapet er ikke til å spøke med – her står spilleren overfor en rekke tekniske utfordringer og må holde hodet kaldt hele runden gjennom.

 

Miljø og treningsfasiliteter

I tillegg til 18-hullsbanen tilbyr Vellinge GK en 6-hulls korthullsbane og fine treningsområder med puttinggreener, chippinggreen, treningshull for korte jern og bunkerslag samt en drivingrange under tak. Vellinge GK ble etablert i 1988, og har i dag cirka 1300 medlemmer.

 

Vellinge er kjent for å ha Sveriges flotteste strender, og området regnes som et fugleparadis. Stedet ligger i det sydvestlige hjørnet av Sverige, og er nabo med Öresundsbroen. Dermed er det selvsagt kort vei til både pulserende Malmø og Trelleborg.

 

Overnatting

Vellinge Golfklubb tilbyr golfpakke med greenfee og overnatting i samarbeid med hotell i nærheten. Se klubbens hjemmeside for mer informasjon.


Book bane, innhent tilbud, se golfpakker og les mer om golfklubben her

Fakta om Vellinge Golfklubb

Par 72.

Hvit tee: 6106 meter
Gul tee: 5747 meter
Blå tee: 5384 meter
Rød tee: 4999 meter

Arkitekt: Tommy Nordström

 

Greenfee: 1.5-30.9, senior, alle dager 400,- kr. Etter klokken 1400, 300,- kr. Junior 175,- kr.

 

Sesong: Året rundt

 

Adresse: Norra Hötoftavägen 392235 94 Vellinge

Tlf: 0046-40 44 32 55

E-post: info@vellingegk.se

Hjemmeside: www.vellingegk.se

 

Veibeskrivelse

Fra nordlige Malmø
Ta vei 101 når du kommer til avkjørselen ved Jägersro, og følg retning mot Anderslöv. Rett før du kommer til Västra Ingelstad (Bröddarp) skal du følge skilt mot Vellinge GK.

 

Fra sørlige Malmø
Kjør E6 mot Vellinge, og ta deretter avkjørselen ved Tygelsjö. Ta til venstre, og ved T-krysset skal du kjøre til høyre mot Hököpinge Kyrkby. Etter Hököpinge Kyrkbo skal du ta til høyre mot Västra Ingelstad.
 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.