Skarpnord klatrer mot toppen

Skarpnord klatrer mot toppen

KLATRET: Marianne Skarpnord nærmer seg toppen i Australia. (Foto: Getty Images)

Marianne Skarpnord hoppet 32 plasser opp leaderboardet i den andree runden av Women’s Australian Open.

Dermed ligger hun nå på en foreløpig 18. plass, mens noen spillere fortsatt er ute på banen. Skarpnord åpnet turneringen med en runde på to over par torsdag, men kontret fredag med en 72-runde, en under par.

Den nyforlovede sarpingen, som tok en etterlengtet seier på den australske lpga-touren for to uker siden, hadde det vi tipper var et av karrierens mest fargeløse scorekort: En birdie og hele 17 par ble oppskriften.

– Bra runde i dag. Jeg elsker å spille på gode og krevende baner!, skriver Skarpnord på sin Twitter-konto.

Med +1 sammenlagt er hun for øyeblikket syv slag bak lederne Ha Na Jang, verdensener Lydia Ko og Ariya Jutanugarn. Skarpnord har to slag opp til topp-10.

For Caroline Martens sin del har LPGA Tour-debuten vært av det forglemmelige slaget. Med runder på 77 og 79 slag endte hun 10 over par og delt 119. plass.

Suzann Pettersen spiller ikke ukens LPGA-turnering i Australia, og har brukt de siste dagene på treningsfeltet sammen med Butch Harmon for å forberede seg til Honda LPGA Thailand neste uke. 

LET-debutant Tonje Daffinrud har på sin side reist til New Zealand for å trene. Hennes neste turnering blir i Sydney på den australske LPGA-touren om en uke.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.