Skarpnord trygt videre på Europatouren

Skarpnord trygt videre på europatouren

MED VIDERE: Marianne Skarpnord er to under par etter to runder, og trygt innenfor cutten på damenes europatour. (Foto: Getty Images)

Marianne Skarpnord er eneste norske spiller i startfeltet på damenes europatour denne uken, og klarte cutten med god margin.

Europas beste damer har nå forflyttet seg til Tsjekkia for å spille Tisport Golf Masters på Golfpark Pilsen.

Med rundescorer på 71-69 ligger Marianne Skarpnord to under par totalt, på en delt 30. plass.

Sarpingen har et stykke opp til lederen Becky Morgan på -11, men med en god avslutningsrunde har hun fremdeles gode muligheter til å sikre seg en god plassering.

Mens de andre norske damespillerne står over turneringsspill av ulike årsaker denne uken, har Rachel Raastad spilt Nordea Tour i Sverige. Kjekstad-spilleren gjorde sine saker godt, og endte på en hederlig 12. plass med seks over par totalt.

Fullstendig resultatliste fra Ladies European Tour finner du her.

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.