Snart kan junior sko seg som Fowler

Snart kan junior sko seg som Fowler

(Foto: Cobra/Puma)

High top-skoen som Rickie Fowler har gjort populær, slippes i starten av neste år i junior-størrelser.

Ingen spiller på PGA-touren har så mange ”kloninger” blant den unge fansen som Rickie Fowler. Vanligvis er det knall-oransje skjorter og flat-brim-capser som utgjør standarden i ”Fowler-antrekket”. Det siste året er det imidlertid high top-sko, ankelhøye joggesko som minner mer om basketsko enn golfsko, som har vært et av Fowler-stilens mest karakteristiske kjennetegn.

Nå kommer endelig Puma Ignite Hi-Top-skoene i en barneversjon. I første omgang slippes skoene i størrelsene 32-39.

(Artikkelen fortsetter under)

Den øverste delen av skoen er laget av mikrofiber-lær som skal gi en myk og komfortabel følelse mot ankelen. Ved ankelen er det også en egen stropp, som er designet for å støtte ankelen mens du spiller. Dette gjør skoen til en av de mest stabile på markedet.

Sålen er fylt med ”FushionFoam”, som Puma hevder øker skoens behagelighet og varighet.

Skoen lanseres i Norge 15. Januar. Veiledende pris er 999 kroner.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.