Söderåsen Golfklubb

Söderåsen Golfklubb

Söderåsens Golfklubb har stått som vertskap for flere internasjonale turneringer i over 20 år.

Söderåsen Golfklubb tilbyr en kombinert park- og skogsbane som ligger cirka 20 minutters kjøretur unna Helsingborg. Det komplette golfanlegget holder en meget høy standard, raske greener og stor variasjon. Söderåsens Golfklubb har stått som vertskap for flere internasjonale turneringer i over 20 år.

Banebeskrivelse

Banen byr på en relativt tøff start, der hull 2 regnes som både et av banens flotteste og ikke minst vanskeligste.
Etter de første ni hullene passeres klubbhuset, og spillerne oppfordres til å ta en kjapp kaffe før de gyver løs på backnine. Ved utslaget på hull 10 fins det et vannhinder på høyre side, mens en stor platågreen utgjør utfordringen på hull 11. På hull 12 fins det mange høyreiste eiketrær som utgjør naturlige hinder. Alt i alt byr Söderåsens GK på en spennende golfrunde der spilleren får bruk for alle køllene i baggen.

Miljø og treningsfasiliteter

Söderåsens Golfklubb ble etablert i 1966, og har arrangert turneringer som Siab Open (NCC Open) på Challenge og Telia Tour elleve ganger. Treningsområdet har flere greener, og drivingrangen holder åpent døgnet rundt. En velger mellom å slå ut fra matter eller gress. I klubbhuset fins det restaurant og en proshop som rommer det essensielle.

Overnatting

Söderåsens Golfklubb tilbyr golfpakke med greenfee og overnatting i samarbeid med hotell i nærheten. Se hjemmeside for mer informasjon. I tillegg har klubben en oppstillingsplass for bobil og campingvogn.

Fakta om Söderåsen Golfklubb

 

Par 71

Hvit tee: 6034 meter
Gul tee: 5633 meter
Blå tee: 5270 meter
Rød tee: 4865 meter

Arkitekt: T. Bruce och R. Kadefors

Greenfee: Fra 380 SEK

Sesong: 1. april-30 september.

Adresse: Risekatslösavägen 81, 267 71 Billesholm

Tlf: +46 42 733 37

E-post: kansli@soderasensgk.se

Hjemmeside: www.soderasensgk.se

 

Veibeskrivelse

Fra Helsingborg
Kjør E4 nordover, ta til høyre ved Hyllinge og kjør riksvei 110 forbi Bjuv og Billesholm. Banen ligger på høyre side. Kjøretid fra Helsingborg er 20 minutter.

Fra Malmø
Kjør E6:an nordover, ta av til riksvei 110 og kjør gjennom Tågarp og forbi Ekeby. Banen ligger på venstre side. Kjøretid fra Malmø er 45 minutter.

Fra Gøteborg
Kjør E6 sørover. Ta av ved skilt mot Fleninge og kjør riksvei 110 mot Hyllinge der veien krysser E4. Kjør riksvei 110 forbi Bjuv og Billesholm. Banen ligger på venstre side.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.