Stavnar og Braadlie vant Suzann Junior Challenge

suzann junior challenge

TIL TOPPS: Markus Braadlie og Madelene Stavnar vant hver sin klasse i årets Suzann Junior Challenge. (Foto: Getty Images)

Suzann Junior Challenge ble i år spilt på Holtsmark, hvor Madelene Stavnar og Markus Braadlie gikk seirende ut av hver sin klasse.

Parallelt med Tuttas store golfshow i Oslo sentrum, gikk Suzann Junior Challenge av stabelen fredag og lørdag.

På fredag ble det spilt slagspill som dannet grunnlaget for matchoppsettet, og i gutteklassen viste Bergen-spilleren Markus Braadlie hvem som var sjefen fra første stund. Med -9 totalt vant han med hele ti slag, foran Bård Bjørnevik Skogen fra Haugland som ble hans nærmeste utfordrer på +1.

Braadlie møtte Christian K. Skaale fra Fana i finalen, og da han gikk til 3 opp med ett hull å spille kunne han heve trofeet som vinner av årets Suzann Junior Challenge.

I jenteklassen var Julie Boysen Hillestad fra Atlungstad best med +4 i slagspillet, ett slag foran Tina Mazarino fra Kjekstad. Ingen av disse lyktes imidlertid i å ta seg til matchplay-finalen.

Der sto det nemlig mellom Madelene Stavnar (Vestfold) og Emilie Øverås (Ålesund) og til slutt var det Stavnar som trakk det lengste strået.
Etter en jevnspilt match kunne Vestfold-jenta slippe jubelen løs da hun avgjorde matchen med 2/1.

For bilder og fullstendige resultater, refererer vi til turneringens Facebook-side.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.