Stavnar på 7. plass i prestisjeturnering

Stavnar på 7. plass i prestisjeturnering

Sander Stavnar har imponert stort så langt i 2015. (Foto: Privat)

16 år gamle Sander Stavnar (Vestfold GK) fortsetter å imponere. Denne gang i Welsh U21 Championship.

Turneringen ble spilt på Maesdu Golf Club i Wales, med 115 spillere i et internasjonalt felt. I vanskelige spilleforhold med mye vind spilte Stavnar seg til en sterk 7. plass.

Med runder på 73, 69, 76 og 71 slag endte han på en over par, fem slag bak vinneren Thomas Williams fra Wales.

Sander Stavnar er et av de mest spennende navnene i norsk juniorgolf om dagen. Han har allerede vunnet på Titleist Tour og Norgescup i år, hvor han topper begge Order of Merit-listene.

Nylig ble han plukket ut til å representere Norge i det uoffisielle lag-VM i golf for juniorer, som spilles i Japan 15. til 19. juni. Han skal spille med flagget på brystet sammen med Markus Braadlie (15), Kristoffer Reitan (17) og Viktor Hovland (17).


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.