Sterke jente-prestasjoner i Skottland

Sterke jente-prestasjoner i Skottland

Celine Borge (hvit lue) slo til med en sterk pallplassering i Skottland. De to andre norske jentene var ikke mye dårligere. (Foto: Team Norway Jr. / Facebook)

Celine Borge, Karoline Lund og Madelene Stavnar bet alle godt fra seg i den prestisjetunge Scottish Girsl Championship forrige uke.

U-18-turneringen ble spilt over 54 hull på Strathmore Golf Club, nord for Dundee i Skottland. I konkurranse med 103 andre spillere endte Norge med alle sine tre spillere blant topp-11.

17 år gamle  Celine Borge (Vestfold GK) delte tredjeplassen på -2 totalt med runder på 72, 69 og 73 slag. Hakk i hæl fulgte Karoline Lund (17 år, Losby GK) på 6. plass (75, 71, 69), mens Madelene Stavnar (15 år, Vestfold GK) kom inn på en sterk 11. plass på +2 (73, 73, 72).

Jentene skal snart i aksjon igjen: Irish Girls Championship spilles 15. til 17. april.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.