Suzann Pettersen kommer til Kongsberg

Suzann Pettersen kommer til Kongsberg

Suzann Pettersen kommer til Kongsberg Golfbane 4. september. (Foto: Getty Images)

Kongsberg Golfbane har gleden av å invitere alle golfentusiaster til turnering med Tutta fredag 4. september.

(Pressemelding Kongsberg GK)

– Tutta er en av verdens fremste kvinnelige golfspillere, og det vil være en sann glede å se henne spille på vår vakre bane her i Skollenborg, sier daglig leder på Kongsberg Golfbane, Peter Johansson.

Suzann Pettersen er ambassadør for Right To Play og det er i denne anledning at hun deltar i en oppvisningsturnering på Kongsberg 4. september kl 12:00.  

I tillegg til å kunne se Tutta spille, vil det være mulighet for både klubbens medlemmer og gjestespillere til å delta i Texas Scramble-turneringen og være med i trekningen av mange flotte premier. Arrangementet er åpent for alle og overskuddet fra turneringen vil gå til Right To Play. Golfbanen vil også arrangere flere ulike aktiviteter for å samle inn penger til den humanitære organisasjonen.

– Dette blir en skikkelig folkefest for store og små, og vi håper at så mange som mulig besøker Kongsberg denne fredagen, enten for å spille golf eller oppleve en av verdens største idrettsstjerner LIVE i idylliske omgivelser, sier Johansson.

Unik mulighet


Suzann Pettersen spiller i LPGA og Ladies European Tour. På Rolex sin verdensranking har hun vært blant de ti beste golfspillere i mer enn 420 uker – noe ingen annen, hverken mann eller kvinne, har vært før. Turneringen på Kongsberg vil være en av få ganger publikum får muligheten til å se Tutta spille i Norge i år.

– Det er fantastisk at Suzann finner tid til å besøke Kongsberg, og det rett før Evian Masters. Vi håper at hun gjentar suksessen fra 2013 og vinner mesterskapet, men i mellomtiden skal vi prøve å bergta henne med en fantastisk golfbane som hun sist spilte på da hun var ung og lovende amatør.

Også Tutta gleder seg til å komme tilbake til Kongsberg. Hun håper så mange som mulig besøker banen og støtter opp om Right To Plays engasjement fredag 4. september.

- ­ Jeg gleder meg stort til å spille på Kongsberg og bidra til å støtte det viktige arbeidet Right To Play gjør for barn som lever i vanskeligstilte områder i verden, sier Tutta.

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.