Tage og Krogh leverte igjen

Tage og Krogh leverte igjen

FORTSETTER STORSPILLET: Med andreplassen i Landeryd Masters er Eirik Tage Johansen et stort skritt nærmere en plass på neste års Challenge Tour. (Foto: Norsk Golf)

Eirik Tage Johansen avsluttet med en sterk 68-runde i Landeryd Masters, og tok til slutt andreplassen alene. Kristian Krogh Johannessen sikret fjerdeplassen.

Team Norway-spillerne fortsetter å levere varene i kampen om en plass på neste års Challenge Tour, og sikret seg flere viktige poeng på Nordic League-rankingen denne uken.

Før ukens turnering var Tage og Krogh rangert som nummer fire og fem på denne rankinglisten, hvor de fem beste ved årets slutt blir promotert til Challenge Tour´en. Hvert eneste poeng kan bli viktig når den endelige opptellingen kommer senere i høst, men det begynner utvilsomt å se lovende ut for våre norske håp.

Med en imponerende totalscore på 14 under par, innkasserte Eirik Tage Johansen en viktig andreplass i Landeryd Masters. Førsteårsproffen Kristian Krogh Johannessen ville også være med på leken, og endte på en delt fjerdeplass med -11.

Det er nå kun syv turneringer igjen av årets Nordic League-sesong, og sett med norske øyne ligger alt til rette for en uhyre spennende innspurt. Elias Bertheussen er i år den eneste nordmannen med full kategori på Europas nest øverste nivå, så om Tage og Krogh lykkes i å kvalifisere seg for neste CT-sesong vil dette være et stort løft for norsk herregolf.

Sondre Erevik Ronold hang for øvrig også godt med i ukens turnering i Sverige, men den avsluttende 73-runden var dessverre ikke god nok på en dag hvor scorene var svært lave. Den unge siddisen endte til slutt på en delt 13. plass, syv under par totalt.

Fullstendig resultatliste fra Landeryd Masters


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.