Tage mistet ledelsen i Danmark

Tage mistet ledelsen i Danmark

Eirik Tage Johansen har mulighet til å ta årets andre seier fredag. (Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

Eirik Tage Johansen starter fredagens avslutningsrunde av NorthSide Charity Challenge tre slag bak teten.

 

Stavanger-golferen startet andrerunden alene på toppen av leaderboardet etter en bunnsolid 67-runde onsdag, men fikk en tyngre dag på jobb på Lyngbygaard Golf torsdag. Der måtte han bruke åtte slag mer.

Med fire bogeys, en dobbel og tre birdies falt Tage til delt fjerdeplass (-2), sammen med Felix Fihn (Sverige) og Daniel Løkke (Danmark).

Trioen har tre slag opp til den nye lederen, Christopher Feldborg-Nielsen fra Sverige.

Tage Johansen har allerede vunnet en turnering på Nordic League tidligere i år, samt en tredjeplass. Etter fem turneringer har han en knapp ledelse over danske Peter Vejgaard på toppen av sammenlagtrankingen, der topp-5 ved sesongslutt belønnes med Challenge Tour-kortet i 2016.

Nest best av de norske spillerne er Christian Aronsen på delt 14. plass. Med  sin andre strake runde på par har han fem slag opp til teten, og entt slag til topp-10. Aronsen har to topp-10-plasseringer på fem turneringer i år, inkludert sesongbeste med 5. plass forrige uke.

Den ferske proffen Kristian Krogh Johannessen var oppe på 7. plass etter første runde, men falt til 24. plass torsdag etter en runde på tre over par. Han ligger +1 med gode muligheter for avansement.

Ytterlige ett slag bak følger Team Norway-kollega Sondre Ronold på 34. plass.

Dennis den Roover, Stian W. Hansen, Ole Berge Ramsnes, Boris Christov og Kenneth Svanum misset cuten.

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.