Tage økte forspranget på pengelisten

Tage økte forspranget på pengelisten

ØKER: Eirik Tage Johansen leder med 3000 euro på toppen av pengelisten. (Foto: Getty Images)

Eirik Tage Johansen kunne bokføre årets tredje topp 10-plassering under NorthSide Charity Challenge fredag.

Siddisen startet den tredje og avsluttende runden av ukens Nordic League-turnering på delt 4. plass. Fredag gjorde han tre birdies og en eagle, men fire bogeys også på scorekortet gjorde at han falt til delt 6. plass.

Tage endte tre under par sammenlagt, fire bak den finske vinneren Tapio Pulkkanen. Pulkkanen klatrer til andreplass på Nordic League-rankingen, mens Tage drar i fra på toppen. Han leder nå med over 3000 innspilte euro. Topp-5 på pengelisten ved sesongslutt vinner Challenge Tour-kortet for 2016.

To slag bak Tage avsluttet den ferske proffen Kristian Krogh Johannessen turneringen med å klatre fra 24.- til 16. plass. Han avsluttet med en runde på to under par. Dette var 19-åringens andre topp-20-plassering på seks turneringer.

Neste Nordic League-turnering, Fjällbacka Open på Nordea Tour starter 11. mai.

Øvrige norske:

T23 - Christian Aronsen (E)

T46 - Sondre Ronold (+5)

Dennis den Roover, Stian W. Hansen, Ole Berge Ramsnes, Boris Christov og Kenneth Svanum misset cuten torsdag.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.