Tiger står over Masters – tross grønt lys fra legene

Tiger står over Masters – tross grønt lys fra legene

(Foto: Getty Images)

Tiger Woods bekrefter på sin hjemmeside at han ikke kommer til å spille The Masters i år heller.

– Dessverre kommer jeg ikke til å konkurrere i årets Masters. Jeg gjorde alt jeg kunne for å spille, men rehabiliteringen av ryggen har ikke gått raskt nok, skriver Woods.

Dette er tredje gang på fire år at Woods går glipp av årets første majorturnering.

Woods, som har 14 majorseirer på samvittigheten, spilte ikke i fjorårets sesong på PGA-touren for å gi ryggen tid til å bli frisk etter to ryggoperasjoner, og han startet årets sesong med et ambisøst turneringsprogram. Han skulle spille fire turneringer på fem uker før Masters, men måtte trekke seg fra Dubai Desert Classic i februar med spasmer i ryggen. Siden har han ikke vært å se på golfbanen.

2017 markerer 20-årsjubileet for Tigers historiske første majorseier, da han vant The Masters med tolv slag.

Woods sin agent, Mark Steingberg, forteller ESPN.com at Woods ble klarert til å spille Masters, og han begynte å slå baller for noen uker siden. Woods konkluderte imidlertid med at han ikke er i god nok form til å hevde seg i årets første major.

– Han jobbet hardt for å bli klar, ettersom Masters har et så spesielt sted i hjertet hans, sier Steinberg.

En annen stjernespiller det fortsatt er knyttet usikkerhet rundt deltakelsen i The Masters, er Jason Day. Day venter med å forplikte seg til å spille Masters for å se hvordan det går med moren hans etter forrige ukes kreftoperasjon.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.