Tiger trekker seg fra nye turneringer

Tiger trekker seg fra nye turneringer

TIMEOUT: Tiger tar en pause fra turneringer for å trene seg i form. (Foto: Getty Images)

Tiger Woods har trukket seg fra neste ukes Honda Classic, og får heller ikke spille på Doral uken etter.

Den tidligere verdenseneren annonserte forrige uke at han tar en turneringspause på ubestemt tid for å finne tilbake formen. Han holdt imidlertid døren på gløtt for at han kunne spille Honda Classic på PGA National i Florida. Nå er imidlertid døren lukket.

– Jeg fikk en telefon i ettermiddag fra Mark Steinberg (Tigers agent journ. anm.) på vegne av Tiger. Han ville fortelle at Tiger ikke kommer til å spille Honda Classic. Han jobber med spillet sitt, og føler han ikke er turneringsklar neste uke, sier turneringssjef Ken Kennerly til The Golf Channel.

Woods, som de siste månedene har rast til 66. plass på verdensrankingen, vil dermed ikke kvalifisere seg til neste ukes WGC-Cadillac Championship på Doral. Her er det kun topp-50 på verdensrankingen som får lov til å være med.

Det hersker liten tvil om at det er The Masters i midten av april Tiger Woods forsøker å prikke inn formen mot. Han vil imidlertid trenge noen oppvarmingsturneringer innen den tid.

Kvalifisert gjetning tilsier at Arnold Palmer Invitational på favorittbanen Bay Hill 26. mars kan bli Tigers comeback-dato.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.