Sjeldne køller fra Titleist

Titleist MOTO

SPESIALKØLLER: Tourkøller og spesielle utgaver av både jern, driver, fairwaywood og hybrid dukker trolig opp gjennom MOTO.

Snart kommer Titleist MOTO - Made Only To Order.

Titleist ser på seg selv som kongen av custom fitting. Vi skal ikke påstå noe annet. De er veldig flinke, og har en filosofi som de i stor grad gjennomfører i praksis. Om ikke alle går gjennom custom fitting, skal i hvert fall så mange som mulig av kundene gjøre det.

TITLEIST MOTO

I juni kommer neste steg i utviklingen - Titleist MOTO. Det står for Made Only To Order. Gjennom denne tjenesten kan man få de spesielle køllene. De du ikke finner i butikker, hverken fysiske eller på nett. Et eksempel på dette er 915 D4 driveren. Vi har D2 og D3 i butikken, mens D4 med 450cc og tyngdepunkt langt framme mot slagflaten foreløpig er forbeholdt tourspillere.

Andre merker gjør noe lignende. TaylorMade og Cobra selger tourkøller gjennom nettsidene sine. De kommer i sterkt begrenset opplag, og er svært ettertraktet i USA.

Vi aner ikke om Titleist MOTO kommer til Norge, men det finnes sikkert måter å omgå dette hvis du virkelig vil ha noe de selger. Meld deg på nyhetsbrev på denne linken for å få mer info om MOTO.

Christian Furu

Christian Furu

Les flere av mine artikler.

Christian Furu er utstyrsekspert i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.