Tourinspirert fra TaylorMade

TaylorMade Ghost Tour Black puttere 2015

FIRE VALG: Indy, Monte Carlo, Daytona og Maranello er klassiske modeller. (Foto:TMaG)

Fire sorte puttere med inspirasjon fra proffene.

Nevn TaylorMades Ghost puttere, og de aller fleste tenker på de hvite som kom for noen år siden. Den nyeste serien går i motsatt retning med sin dype, sorte farge.

Ghost Tour Black skiller seg også ut ved å ha insert som er frest ut av aluminium. Dette skal gi myk følelse med mye feedback. TaylorMades tourspillere har vært med i utviklingen. De ville ha en insert som ga mer feedback enn de vanlige rillene. På Ghost Tour kan du høre og føle forskjell på treffene dine.

TaylorMade Ghost Tour Black puttere 2015 2

Den sorte PVD finishen holder nok langt bedre enn den gamle hvite, som altfor fort fikk riper og hakk. Med matt utførelse blir solstråler ikke et problem.

Ghost Tour Black kommer i fire modeller - Daytona, Indy, Maranello og Monte Carlo. De er tilgjengelig i butikker nå, med veiledende pris på 1595,-.

 

Christian Furu

Christian Furu

Les flere av mine artikler.

Christian Furu er utstyrsekspert i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.