Treg Tutta-start i Canada

Treg Tutta-start i Canada

Suzann Pettersen startet tregt i Canada. (Foto: Getty Images)

Suzann Pettersen er syv slag bak teten etter åpningsrunden av Canadian Pacific Women’s Open.

Tutta tar sikte på å slå tilbake etter forrige ukes missede cut i Portland, men fikk ikke den pangstarten hun ønsket seg.

Oslo-golferen, som forøvrig vant denne turneringen i 2009, gjorde fire birdies og like mange bogeys på vei til en runde på par. Det holder bare til en foreløpig 47. plass, syv slag bak lederen Karine Icher fra Frankrike. Icher leder med to slag over den 18 år gamle verdenstoeren Lydia Ko.

Canadian Women’s Open er den siste turneringen på det amerikanske kontinente før LPGA Tour 2015 avsluttes i Florida i november. Neste uke returnerer Tutta til Norge for Suzann Pro Challenge i Oslo, som i får får en ny vri.

– I år satser vi på å ta golfen til folket. Vi har lagt opp til et to timers golfrelatert show på Aker Brygge lørdag 29. august klokken 14, der overskuddet går til det viktige arbeidet Right To Play gjør, uttaler Tutta i en pressemelding denne uken.

 

Leaderboard 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.