51 år gamle Love overlistet alle

davis love III getty

DEN GAMLE VAR ELDST: Davis Love III viste unggutta hvor skapet skulle stå i Wyndham Championship. (Foto: Getty Images)

Mens alle øyne var rettet mot Tiger Woods før finalerunden i Wyndham Championship, kom Davis Love III fra intet og stakk av med seieren.

Med sine 51 år og fire måneder er Davis Love den tredje eldste vinneren i PGA Tourens lange historie.

Den amerikanske veteranen avsluttet med en forrykende 64-runde, og da spillerne i tet aldri kom skikkelig i gang, var dette godt nok til å vinne. Med en totalscore på -17 vant Love med ett slags margin ned til Jason Gore.

Dette var Loves 21. seier på høyeste nivå, og i etterkant av Wyndham Championship ble han sammenlignet med selveste Sam Snead, som ble tidenes eldste tour-vinner på nettopp denne banen i 1965.

- Når du kommer til en turnering og føler deg komfortabel med så mange fans, sier det seg selv at det blir mer gøy å spille. Det er selvfølgelig veldig hyggelig å vinne en turnering i min alder, og i det hele tatt å bli nevnt i samme setning som Snead. Denne turneringen, denne staten og denne byen har behandlet meg bra opp igjennom årene, sa Love i sitt seierintervju.

Mens Love sikret sin deltagelse i FedEx Cup Playoffs med denne seieren, må Tiger Woods se årets slutspill fra sidelinjen.

Da den tidligere verdenseneren blandet seg inn i toppen måtte arrangøren trykke opp flere billetter og utvide parkeringstilbudet. Woods er fremdeles publikums store favoritt, men i Wyndham Championship snublet han ordentlig i innspurten.

Etter en katastrofal trippelbogey på hull 11 var hans vinnersjanser borte, men likevel var det flere lyspunkter å spore i Tigers spill. Med en totalscore på-13 delte han tiendeplassen med blant andre Jonas Blixt, og dette er faktisk hans beste plassering på en god stund.

RESULTATER


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.