82 spillere i aksjon i Spania

82 spillere i aksjon i Spania

Vinnerne på Mar Menor (f.v.): Jørgen Winther Johansen, Kristina Tollefsen, Pia Babnik og Jakob S. Stubhaug. (Foto: Srixon Tour/Facebook)

Srixon Norwegian Winter Open var årets første turnering for mange av Norges beste juniorspillere og yngste amatører.

 

I den eldste gutteklassen var det Moss & Rygge GKs Jørgen Winther Johansen som stakk av med seieren etter runder på 75, 69, 74 og 67 slag. Hans imponerende avslutningsrunde på 67 slag (-4) tok ham til +1 sammenlagt og seier med ett slags margin over Elias Birkeland (Oslo GK) og Carl Didrik Fosaas (Vestfold GK).

På jentesiden ble det kun en norsk spiller på pallen, til tross for at 17 av de 21 som stilte til start, var norske. Oslo GKs Anna Cathrine Krekling endte på andreplass (+13), åtte slag bak Pia Babnik (Tsekkia) og syv foran Moa Storm Edholm.

I de yngste aldersklassene var det bare med henholdsvis to og tre utøvere. Kristina Tollefsen (Nøtterøy GK) vant på jentesiden (+62), mens Jakob S. Stubhaug (Ålesund GK) vant blant gutta (+7).

(Resultater)

Årets Srixon Tour slår i gang 30. april på Sola og Stavanger Golfklubb. Det skal totalt spilles åtte turneringer i løpet av sesongen, med junior-NM i Sandefjord og Nøtterøy som det store høydepunktet.

Srixon Tour 2017

30. april - 1. mai: Sola GK + Stavanger GK

20.-21. mai: Haugaland GK

3.-5. juni: Match på Elverum GK

17.-18. Juni: NM på Sandefjord GK + Nøtterøy GK

9.-11. juli: Losby GK

12.-13. august: Byneset GK

2.-3. september: Holtsmark GK

30. september -2. oktober: Kragerø GK


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.