Arnøy reddet seg inn igjen

Arnøy reddet seg inn igjen

Jarand Ekeland Arnøy reddet seg inn igjen med noen sene birdies. (Foto: Getty Images)

For andre dag på rad måtte Jarand Ekeland Arnøy (Fana GK) kjempe hardt for å komme seg under par i Challenge Tour-finalen NBO Golf Classic Grand Final.

Under onsdagens åpningsrunde i Oman fikk bergenseren verst tenkelig start da han gikk de fire første hullene på fire over par. Han klarte heldigvis å stoppe blødningen raskt, og med bunnsolid spill resten av runden kom han seg inn på én under par for dagen og delt 26.-plass.

Torsdag var han to under par etter fire hull, etter å ha åpnet med en bogey og tre birdies, men med en dobbelbogey og to bogeys på de fire neste hullene var han plutselig to over par ved runding.

Nok en gang klarte han imidlertid å snu spillet, og med fire birdies på back-nine kom han seg inn på -2 for dagen (70). Dermed ligger han nå tre under par og delt 17.-plass, ti plasser over der han startet dagen.

Estanislao Goya (Argentina) leder turneringen på elleve under par. Dersom Arnøy skal sikre opprykk til europatouren denne uken, er det minst en andreplass som må til. Han har syv slag opp til andreplassen når 36 hull gjenstår, så han blir avhengig av å tråkke på gassen fredag for å holde liv i håpet.

Uavhengig av hvordan det går denne uken, får han en ny mulighet til å kvalifisere seg til europatouren i Q-School-finalen i Spania om to uker.

Bergenseren har imponert med sin stabilitet i debutsesongen på Challenge Tour, og han har klart cuten i ni av de 13 turneringene han har spilt.

Leaderboard 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.