Aronsen på andreplass i Tyskland

Aronsen på andreplass i Tyskland

STERK PRESTASJON: Christian Aronsen avsluttet sterkt og sikret andreplassen i Ecco German Masters. (Foto: Norsk Golf)

Christian Aronsen spilte solid fra første stund i Ecco German Masters, og endte til slutt på en sterk andreplass.

Det var en brutal golfbane som møtte den skandinaviske golfeliten i Ecco German Masters denne uken. Green Eagle Golf i Winsen måler hele 7173 meter fra bakerste tee, og dermed var det kanskje ikke så rart at langtslående Christian Aronsen fra Miklagard blandet seg inn i toppen.

Etter en stabil åpningsrunde på én over par fulgte Aronsen opp med to 70-runder på rad, og en totalscore på -5 var godt nok til å sikre andreplassen alene. 

Tapio Pulkkanen, en annen longhitter, var i realiteten aldri truet i kampen om seieren. Den unge finnen ledet turneringen fra start til slutt, og vant til slutt med tre slags margin ned til Aronsen.

Ole Berge Ramsnes ble nest beste nordmann på en delt 36. plass, åtte over par. Klubbkameraten Sondre Erevik Ronold fulgte slaget etter og delte 39. plassen med Simon Willer fra Danmark.

Kristian Krogh Johannessen, Mathias Lynne Schjølberg, Stian Wiik Hansen og Martin Lindhjem misset cutten, og måtte dessverre pakke sakene sine tidlig denne gangen.

LEADERBOARD


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.