Aronsen spilte seg inn i seierskampen

Aronsen spilte seg inn i seierskampen

HOLDER KOKEN: Christian Aronsen fortsetter sitt gode spill i Ecco German Masters. (Foto: Norsk Golf)

Christian Aronsen spilte strålende i Ecco German Masters torsdag, og når én runde gjenstår ligger Miklagard-spilleren på en sterk fjerdeplass.

Det er en brutal golfbane som møter den skandinaviske golfeliten i Ecco German Masters denne uken. Green Eagle Golf i Winsen måler hele 7173 meter fra bakerste tee, og dermed er det kanskje ikke så rart at langtslående Christian Aronsen fra Miklagard er med og kjemper i toppen.

Etter en stabil åpningsrunde på én over par, fulgte Aronsen opp med en knallsterk 70-runde torsdag. Med en totalscore på -2 har han tre slag opp til lederen før finalerunden, og har alle muligheter til å blande seg inn i kampen om seieren.

Tapio Pulkkanen, en annen longhitter, har riktignok skaffet seg et lite forsprang. Den unge finnen er fem under par, men må levere en god finalerunde for å holde utfordrerne bak seg.

Etter Christian Aronsen må vi dessverre et stykke ned på listen for å finne neste nordmann. Ole Berge Ramsnes ligger på en delt 34. plass med seks over par, og er avhengig av en superavslutning for å blande seg inn i toppsjiktet.

Sondre Erevik Ronold klarte cutten på slaget, mens de resterende nordmennene ikke lyktes i å kvalifisere seg for finalerunden.

Kristian Krogh Johannessen, Mathias Lynne Schjølberg, Stian Wiik Hansen og Martin Lindhjem måtte dessverre pakke sakene sine tidlig denne gangen.

LEADERBOARD


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.