Årsbeste på Skarpnord i Tyskland

Årsbeste på Skarpnord i Tyskland

(Foto: Getty Images)

Marianne Skarpnord imponerte i sin første turnering siden OL.

Sarpingen hadde før denne uken ennå til gode å notere en topp-10-plassering på europatouren i år.

Det gjorde hun endelig noe med i ISPS Handa Ladies European Masters i Tyskland. 

Skarpnord, som startet søndagens fjerde og siste runde på delt 10. plass, klatret to plasser takket være en sterk avslutning.

Med tre birdies, en eagle og bare en bogey på scorekortet, kunne hun signere for 68 slag - hennes beste runde hele uken. 

8. plassen var verdt 12 500 euro, rett i underkant av 116 000 kroner. Det løfter henne fra 32. til 24. plass på Ladies European Tours pengeliste med 37 183 innspilte euro så langt i år.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Det var til slutt sør-koreaneren Kim In-Kyung som vant i Tyskland. Hennes imponerende avslutning på 63 slag ga henne en overlegen seier på fem slag over spanjolen Belen Mozo.

Les også: Team Norway-sjefen: – Pilen peker mot USA 

Marianne Skarpnord avslørte nylig at hun skal forsøke å kvalifisere seg til neste års LPGA Tour, slik hun klarte i 2009.

Det samme skal hennes Team Norway-kollega Tonje Daffinrud forsøke på.

Da må hun imidlertid spille bedre enn hun har gjort denne uken. Med to 76-runder på rad misset Tønsberg-jenta sin første cut for sesongen på Ladies European Tour.

Resultater 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.