Banerekord da Mikalsen tok sin første collegeseier

Banerekord da Mikalsen tok sin første collegeseier

(Foto: Denver Pioneers)

Høstsesongen på college nærmer seg slutten. Denne uken ble av det minneverdige slaget for Denvers Petter Mikalsen.

Siddisen, som er inne i sitt fjerde og siste år som collegespiller, var best av alle i et knallsterkt felt i The Paintbrush Invitational i Colorado. Mikalsen la grunnlaget for seieren med en andrerunde på 64 slag (-8) - hans beste runde som collegespiller. Onsdag rundet han av med nok en solid runde på 69 slag. Det tok ham til 13 under par sammenlagt og seier med tre slags margin foran en annen nordmann, Oklahoma States Kristoffer Ventura.

University of Denver skriver følgende på sin nettside:

«Turneringens story var Petter Mikalsens strålende spill. Den lange, høye nordmannen hadde sitt golf-livs to beste dager og tok hjem den individuelle seieren. Mikalsen overmannet en svært utfordrende og vakker bane hele turneringen. Høydepunktet var hans 64 slag for banerekord på andrerunden som du måtte se selv for å tro det.»

Her kan du se hva Denvers coach, Erik Billinger, hadde å si om Mikalsens prestasjon:

I lagkonkurransen var det Oklahoma State University som gikk helt til topps. Der var Viktor Hovland (13. plass) blant bidragsyterne. Kristoffer Ventura var med som individuell utøver.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.