Bård B. Skogen (16) med superrunde på Norgescup

Bård B. Skogen (16) med superrunde på Norgescup

SUPERRUNDE: Bård Bjørnevik Skogen var i en egen klasse på første dag av helgens Norgescup på Gamle Fredrikstad Golfklubb. (Foto: Norsk Golf)

Bård Bjørnevik Skogen (16) klinte til med en eventyrlig runde under helgens Norgescup på Gamle Fredrikstad Golfklubb, og leder med 10 slag etter to runder. Karoline Stormo leder kvinneklassen.

Denne helgen har Norgescup tatt turen til Gamle Fredrikstad Golfklubb, og på turneringens første dag var det Bård Bjørnevik Skogen som stjal showet. Haugaland-spilleren signerte for 62 slag (-10) på førsterunden, og fulgte opp med 71 (-1) på runde to.

- Det var fint i dag. Spillet fløt liksom i 18 hull og så ble det litt mer kjemping de siste 18, sier han til Norsk Golf.

Med 11 under par totalt leder Skogen med 10 slag foran søndagens finalerunde. Nærmeste utfordrere er Casper Bjurhult Kennedy (Nøtterøy GK) og Max T. Hartmann (Losby GK) på -1.

I kvinneklassen leder Karoline Stormo (Arendal og Omegn GK) med en totalscore på to under par. Stormo startet med 69 slag på første runde, og fulgte opp med 73 slag på runde to.

Det ligger an til en jevnere finalerunde i kvinneklassen. Dorthea Forbrigd (Oslo GK) er kun ett slag bak Stormo når en runde gjenstår, mens Julie Hovland (Oslo GK) er fem slag bak lederen på +3.

RESULTATER
 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.