Bare nesten for Stenson

larrazabal getty

SEIERHERREN: Pablo Larrazábal tok sin fjerde seier på Europatouren i München denne uken. (Foto: Getty Images)

Henrik Stenson avsluttet forrykende på Europatouren i Tyskland denne uken, men havnet til slutt ett slag bak seierherren Pablo Larrazábal.

En del av de aller største stjernene har tatt seg en liten pause etter forrige ukes US Open, men startfeltet i BMW International Open var likevel svært solid.

Henrik Stenson var en av feltets største stjerner i München, og den svenske veteranen innfridde de høye forventningene. Med en totalscore på 16 under par var han med og kjempet om seieren til siste slutt, men til slutt ble det altså ett slag for mye.

Spanske Pablo Larrazabál havnet nemlig 17 under, og stakk dermed av med trofeet og 333 000 euro i premiepenger.

Larrazabál avsluttet med en bogeyfri 66-runde på Golfclub München Eichenreid, og denne tunge seieren var hans fjerde på Europatouren.


RESULTATER

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.